הרשמה לקורסים

תאריך האירוע מידע נוסף
פברואר 2019
13/02/2019השתלמות מקוונת למידת עמיתים וידקטית למורי פיזיקה ומתמטיקה
ליצור סדירות בהנחיית עמיתים תוך שימוש בווידקטיקה לצורך התפתחות של מורים ומדריכים לפיזיקה
ומתמטיקה
לפרטים והרשמה לחצו על הכותרת
מאי 2019
28/05/2019השתלמות אוריינות מדעית מתוקשבת
לשם קידום הטמעת האוריינות בהוראת הפיזיקה ובפרט הגברת השימוש במשימות אורייניות אינטראקטיביות מתוקשבות, תתקיים השתלמות ייעודית בה יוכשרו מורים מובילי אוריינות מדעית ודיגיטלית. במסגרת ההשתלמות ינתחו המשתתפים את המסגרת המושגית הרלוונטית, יחשפו למשימות אורייניות מתוקשבות ושיתופיות ויתכננו תהליכי הטמעה ויישום עם תלמידים בכיתה.
מארגן האירוע דר' אורנה בלומברגר ואולגה שוסטרמן
יוני 2019
2/06/2019הכשרת מורות ומורים מובילים לעידוד וקידום תלמידות בלימודי פיזיקה בחט"ב וחט"ע
היחידה לשוויון בין המינים בחינוך, הפיקוח על הוראת הפיזיקה והוראת מדע וטכנולוגיה מזמינים אתכם להשתתף בהשתלמות ייחודית שמטרתה להכשיר מורות ומורים מובילים, אשר יובילו את הנושא של הטמעת חשיבה מגדרית בהוראת הפיזיקה בקרב מורים בחטיבות הביניים ובתיכונים.
ההשתתפות בהשתלמות מותנת ב:
1. אישור הפיקוח על הוראת פיזיקה/ מדע וטכנולוגיה .
2. ביצוע תשלום לבית יציב עד לתאריך 1.3.2019.
מארגן האירוע הפיקוח על הוראת מדע וטכנולוגיה והפיקוח על הוראת הפיזיקה
23/06/2019השתלמות GROWTH MINDSET - חשיבה מתפתחת
ליווי תלמידים בדרך המאתגרת של לימודי הפיזיקה, מצריך הסרת חסמים פסיכולוגיים ופיתוח אמונה פנימית חזקה באשר ליכולתם של התלמידים להגיע להישגים גבוהים בלימודי הפיזיקה. מרכז מיטיב לחקר ויישום הפסיכולוגיה החיובית מבית הספר לפסיכולוגיה במרכז
23/06/2019פיזיקה בתנועה - עדכון תאריכים
החלה ההרשמה להשתלמות "פיזיקה בתנועה" שתערך במכון וייצמן בין התאריכים 23.6.19 עד 26.6.19,
בהשתלמות נכיר גישת הוראה של פיזיקה - "פדגוגיה מעוגנת גוף" שפותחה ונחקרה במחלקה להוראת המדעים במכון ויצמן ע"י ד"ר רוני זהר (חוקרת, מורה לפיזיקה ומורה למחול ואימפרוביזציה בתנועה).

נכיר פרקטיקות מעשיות לשילוב 'פדגוגיה מעוגנת גוף' בשעורי הפיזיקה ונלמד כיצד התנועה משפיעה על תהליכי למידה בהוראת מושגים פיזיקליים.
מיקום מכון ויצמן למדע - רחובות
יולי 2019
1/07/2019תהליכי חקר ופתרון בעיות בהוראת מדע וטכנולוגיה במסגרת התוכנית שער לפיזיקה
הגברת תחושת המסוגלות והסקרנות של התלמידים במטרה לעודדם לבחירה בלימודי הפיזיקה לבגרות, והקניה של ידע, מיומנויות והרגלי עבודה המסייעים להתמודד עם האתגרים שמציבים הלימודים במגמת הפיזיקה.
מיקום מכון ויצמן למדע
מארגן האירוע גניה חייקין, אלון לנגבהיים, זאב קרקובר ועידית ירושלמי
14/07/2019תהליכי חקר ופתרון בעיות בהוראת מדע וטכנולוגיה במסגרת התוכנית שער לפיזיקה
מיקום מכון ויצמן למדע